Konferenslokal Göteborg

Göteborgs Bryggerimuseum

konferenslokal göteborg

På J.A. Pripps gata 2 hittar du en genuin och historisk bryggerimiljö.

Vi erbjuder en av Göteborgs kanske vackraste konferenslokaler; Göteborgs Bryggerimuseum! Här kan du i en historisk och avslappnad miljö ha både mindre möten och större konferenser. Här finns möjlighet att inhysa upp till 120 personer och självklart är konferenslokalerna välutrustade för att du inte ska sakna något. För att ett möte, konferens eller en kundaktivitet ska bli lyckad måste man trivas och då är atmosfären och miljön viktig.

Konferenslokalerna är smarta och fungerar till de flesta typer av aktivitet, det finns t ex små exklusiva grupprum att tillgå om ni som större grupp emellanåt behöver dela på er, likväl som det finns rum som klarar de större samlingarna. Våra erfarna värdar ser till att ni får en kreativ och effektiv konferens i vår vackra konferenslokal i Göteborg. Bryggerimuseét hittar du i Västra Frölunda. Varmt välkommen att höra av er för mer information och bokning. Enklast når ni oss på 031-15 00 98

Heldagskonferens: med för- och eftermiddagsfika, dagens lunch i Prippens Lunchrestaurang, frukt och mineralvatten: 395 kr per person.

Halvdagskonferens: med fika och dagens lunch i Prippens Lunchrestaurang, frukt och mineralvatten: 295 kr per person.