Företaget och dess historia 

1993 startades Succeé Festarrangemang på Gullbergs strandgata. Verksamheten bestod då främst av luncher, catering, festarrangemang mm. Kunskaperna hos ägarna inom företagsevent gjorde att företaget växte och utvecklades.

1996 såldes restaurangen och Succeé flyttade verksamheten till Skeppsbron. .

2001 flyttade verksamheten till nya lokaler inkluderande eget kök för verksamheten och bli egna leverantörer på matsidan. 

2002 flyttade verksamheten till Högsbo industriområde och nya lokaler anpassade för expansion.

 

2008 består företaget av ägarna Roger Cederqvist och Karin Eriksson. Dessutom arbetar ett tjugotal timanställda med olika kompetenser i företagets olika evenemang.  

2010 slogs två verksamheter ihop, Prippens Lunchrestaurang, med ägaren Birgitta Eckhardt, & Succeé. Härav kan vi erbjuda daglig lunchverksamhet, festvåning, konferens & pub förutom de delar vi tidigare kunde stå till tjänst med. Det nya bolaget heter Succeé Restaurang i GBG AB och ägs tillika delar av Roger, Karin & Birgitta 

2013 får vi förtroendet att leverera dagliga luncher till flera större bolag detta medför att vi anställer Magnus & Anders som kockar och Johannes som ansvarig för glas & porslin samt chaufför.                     

2014 består företaget av följande  

Birgitta Eckhardt                                   kock & delägare

Roger Cederqvist                                 projektledare & delägare, chaufför

Karin Eriksson                                      projektledare & delägare, ekonomi

Anders Simonsson                               kock & matkreatör

Magnus Gustavsson                            kock & matkreatör

Johannes Johansson                          diskare