Varmrätter

Varmrätter

Parma- och basilikastekt kycklingfilé

134:-

Ravioli fylld med karljohansvamp & tryffel och len vitvinssås.

Stekt kycklinglår fyllt med vitlöksstekta champinjoner

152:-

Persiljedressing, potatiskaka med brie och gårdens ostar.

Honung-& cajunstekt ankbröst

240:-

Frisk apelsinsås med ingefära, kumminstekt potatis

Lammet & Bondens örtbakade fläskfilé med ädelostsås gjord på Kaxige karl

168:-

serveras med bacon och purjolökspotatis.

Fläskfilémedaljonger från gårdens glada grisar med portvinstuvade champinjoner

168:-

Rostad broccoli och Succeés varma potatissallad med soltorkade tomater.

Helstekt oxfilé från gårdens Black Angus, Cognacsflamberad pepparsås

312:-

baconlindade haricots verts, ugnsbakade cocktailtomater och potatiskaka med gårdens ostar och brie.

Biff Rydberg – en riktig klassiker

192:-

En lyxigare pyttipanna med större bitar av innanlår som kommer från gårdens gräsbetande Black Angus, potatis och lök som stekts i slaktarsmör. serveras med en len senapskräm och rå äggula.

Rosmarinstekt lammentrecote

248:-

Råstekt vitlökspotatis, haricots verts och Marsalasky.

Lägg från gårdens lamm som Nattbakats

198:-

långbakad kål med rostade hasselnötter och potatismosmed brynt smör.

Fänkålsdoftande fisksoppa på lax och kummel

104 :-

med Pernodaioli och nybakat surdegsbröd bröd.

Citron-& Bourbon bakad lax med cajundressing

128:-

Brynt majs och parmesangratinerad sötpotatis.

Succeés varmrökt lax som rökts på äpple-& alspån

138:-

Hjortron -& pepparrotssås och bacon och purjolökspotatis.

Grillade Vannameiräkor med pecan- & vitlöksdressing

212:-

varm svartrissallad med pinjenötter & örter.

Ugnsbakad Torskrygg med frasigt täcke av baconsylt-& panko

214:-

med ljummen pastasallad, rostad tomat- och chilidressing.

Stekt fjällröding

238:-

På vårt vis, bräserad i dill- och mesostgrädde och potatispaté.

Observera!
Nämnda priser är exklusive moms och transport.
Satt pris vid minst 15 portioner annars förfrågan.