
Varmrätter
Parma- och basilikastekt kycklingfilé
134:-
Ravioli fylld med karljohansvamp & tryffel och len vitvinssås.
Stekt kycklinglår fyllt med vitlöksstekta champinjoner
152:-
Persiljedressing, potatiskaka med brie och gårdens ostar.
Honung-& cajunstekt ankbröst
240:-
Frisk apelsinsås med ingefära, kumminstekt potatis
Lammet & Bondens örtbakade fläskfilé med ädelostsås gjord på Kaxige karl
168:-
serveras med bacon och purjolökspotatis.
Fläskfilémedaljonger från gårdens glada grisar med portvinstuvade champinjoner
168:-
Rostad broccoli och Succeés varma potatissallad med soltorkade tomater.
Helstekt oxfilé från gårdens Black Angus, Cognacsflamberad pepparsås
312:-
baconlindade haricots verts, ugnsbakade cocktailtomater och potatiskaka med gårdens ostar och brie.
Biff Rydberg – en riktig klassiker
192:-
En lyxigare pyttipanna med större bitar av innanlår som kommer från gårdens gräsbetande Black Angus, potatis och lök som stekts i slaktarsmör. serveras med en len senapskräm och rå äggula.
Rosmarinstekt lammentrecote
248:-
Råstekt vitlökspotatis, haricots verts och Marsalasky.
Lägg från gårdens lamm som Nattbakats
198:-
långbakad kål med rostade hasselnötter och potatismosmed brynt smör.
Fänkålsdoftande fisksoppa på lax och kummel
104 :-
med Pernodaioli och nybakat surdegsbröd bröd.
Citron-& Bourbon bakad lax med cajundressing
128:-
Brynt majs och parmesangratinerad sötpotatis.
Succeés varmrökt lax som rökts på äpple-& alspån
138:-
Hjortron -& pepparrotssås och bacon och purjolökspotatis.
Grillade Vannameiräkor med pecan- & vitlöksdressing
212:-
varm svartrissallad med pinjenötter & örter.
Ugnsbakad Torskrygg med frasigt täcke av baconsylt-& panko
214:-
med ljummen pastasallad, rostad tomat- och chilidressing.
Stekt fjällröding
238:-
På vårt vis, bräserad i dill- och mesostgrädde och potatispaté.
Observera!
Nämnda priser är exklusive moms och transport.
Satt pris vid minst 15 portioner annars förfrågan.


