Varmrätter

Varmrätter

Färskostöverbakad kycklingfilé 108:-
med röd paprikasås och parmesanrisotto.

Parma- och basilikafylld kyckling 124:-
med kantarell- och ricottaravioli samt rödvinssås.

Honungsglaserat ankbröst a l ‘orange 180:-
med sockerärtor och Hasselbackspotatis.

Örtbakad fläskfilé med gorgonzolasås 132:-
serveras med bacon och purjolökspotatis.

Parmainlindad fläskfilé 172:-
med gräddkokta kantareller och örtfylld bakpotatis i sitt skal.

Helstekt oxfilé 218:-
smaksatt med färska örter serveras med rödvinsreduktion, rödlöksfrästa haricots verts, ugnsbakade cocktailtomater samt potatisgratäng.

Duxellbakad oxfilé 214:-
med madeira- och schalottenlöksås samt potatisgratäng.

Rosmarinstekt lammentrécote 188:-
med råstekt vitlökspotatis samt Marsalasky.

Helstekt kalvytterfilé 210:-
med rosépeppar crème, citronbasilikasky och parmesanstekt rissolées potatis.

Enbärsmarinerade hjortkalvkotletter 270:-
med en Geneversås och honungsbrynta svartrötter samt rotfruktskaka.

Västkustens fisk- och skaldjursgryta 104 :-
med persiljeaioli och hembakat bröd.

Fisk- och skaldjursspett 174:-
med grillad polenta och saffranssås.

Polkalax 128:-
med grönsakasnystan och Pernodsås och spenatris.

Varmrökt lax 86:-
med sparris och sockerärtssallad, saffransrisotto och citruscrème.

Rödtungafilé 202:-
Gräslök- och saffransfärserad med grönsaksjulienne.

Halstrad lätt rimmad hälleflundra 214:-
med ljummen pastasallad, rostad tomat- och chilidressing.

Örtbakad hälleflundra 224:-
med gratinerad potatisragu, grönsaksnystan, och löjromssås.

Stekt röding 225:-
På vårt vis, bräserad i dill- och mesostgrädde och potatispaté.

Observera!
Nämnda priser är exklusive moms och transport.
Satt pris vid minst 15 portioner annars förfrågan.