Varmrätter
Färskostöverbakad kycklingfilé 108:-
med röd paprikasås och parmesanrisotto.
Parma- och basilikafylld kyckling 124:-
med kantarell- och ricottaravioli samt rödvinssås.
Honungsglaserat ankbröst a l ‘orange 180:-
med sockerärtor och Hasselbackspotatis.
Örtbakad fläskfilé med gorgonzolasås 132:-
serveras med bacon och purjolökspotatis.
Parmainlindad fläskfilé 172:-
med gräddkokta kantareller och örtfylld bakpotatis i sitt skal.
Helstekt oxfilé 218:-
smaksatt med färska örter serveras med rödvinsreduktion, rödlöksfrästa haricots verts, ugnsbakade cocktailtomater samt potatisgratäng.
Duxellbakad oxfilé 214:-
med madeira- och schalottenlöksås samt potatisgratäng.
Rosmarinstekt lammentrécote 188:-
med råstekt vitlökspotatis samt Marsalasky.
Helstekt kalvytterfilé 210:-
med rosépeppar crème, citronbasilikasky och parmesanstekt rissolées potatis.
Enbärsmarinerade hjortkalvkotletter 270:-
med en Geneversås och honungsbrynta svartrötter samt rotfruktskaka.
Västkustens fisk- och skaldjursgryta 104 :-
med persiljeaioli och hembakat bröd.
Fisk- och skaldjursspett 174:-
med grillad polenta och saffranssås.
Polkalax 128:-
med grönsakasnystan och Pernodsås och spenatris.
Varmrökt lax 86:-
med sparris och sockerärtssallad, saffransrisotto och citruscrème.
Rödtungafilé 202:-
Gräslök- och saffransfärserad med grönsaksjulienne.
Halstrad lätt rimmad hälleflundra 214:-
med ljummen pastasallad, rostad tomat- och chilidressing.
Örtbakad hälleflundra 224:-
med gratinerad potatisragu, grönsaksnystan, och löjromssås.
Stekt röding 225:-
På vårt vis, bräserad i dill- och mesostgrädde och potatispaté.
Observera!
Nämnda priser är exklusive moms och transport.
Satt pris vid minst 15 portioner annars förfrågan.